ÖPPETTIDER:
24 timmar
Alla dagar
HITTA OSS:
Stockholm
Bellmansgatan 15, 118 47
KONTAKT:
+46 8 39 50 00
[email protected]
FÖLJ OSS:

Om Oss

Star limousine Stockholm

Star Limousine Stockholm har sitt huvudkontor i Stockholm. Företaget startades år 2010. Alla våra chaufförer har en lång erfarenhet sedan mer än 10 år inom limousinebranschen och alltid är tillgängliga för våra kunder och deras behov. Service är vår högsta prioritet. Alla våra limousiner är yrkesregistrerade vilket innebär att våra kunder är fullt försäkrade hos oss.

Vi står för kvalité

Privattjänster

Vi finns till för att tillgodose Era önskemål. Var övertygad om att vi erbjuder service, kvalitet och sober flärd. Star Limousine chaufför är en concierge under Er flärd. Vi kan Stockholm utan och innan, känner till var man roar sig bäst och upplever feststämning mest! Antingen det gäller bröllop, examen, möhippor, svensexor eller utekväll garanterar vi en åktur som Ni kommer att minnas med glädje.

BOKA

Företagstjänster

Vi står för hög servicenivån. Välj Star Limousine Stockholm när ni vill vara säkra på att bli hämtade och lämnade i rätt tid. Behöver Ni chaufförservice mellan era möten, boka någon av våra bilar till Ert förfogande under så många timmar Ni behöver. Tillsammans med våra samarbetspartners hanterar vi idag transporter till och från flygplatser till ett flertal större företag. Vi garanterar trygg, säker, diskret och komfortabel transport för de som förväntar sig mer än vad en vanlig taxitjänst kan erbjuda.

BOKA